25% Reduzierung auf Ihrem ersten Auftrag! Promocode: WELKOM
Ihr Casual Photobuch A5 Format, 20 Seiten für 1 Euro! Promocode: 1EURO (Angebot gültig für alle Neukunden, zuzüglich Portokosten).

Geschenk Box

Geschenk Box

De Geschenk Box, om aan uw dierbaren het Fotoproduct van hun keuze te geven

De Geschenk Box is een origineel en persoonlijk cadeau. U geeft uw dierbaren de kans om  zelf het Fotoproduct van hun keuze te creëren. Hij beslist alles.

U kiest het bedrag van de Geschenk Box (van 25 tot 500€) en de taal (Frans, Nederlands of Engels). De Geschenk Box wordt Vervolgens binnen de twee werkdagen naar u verzonden. Merk op dat u deze direct kunt verzenden naar de persoon aan wie u deze wilt bieden.

Reeds verkrijgbaar vanaf 25€ Ik bestel

Hoe werkt het?

U bestelt online de Geschenk Box die u wilt geven. U geeft het adres en de verzendingswijze van de Geschenk Box op. Het is mogelijk om deze direct naar de persoon van uw keuze op te sturen.

De ontvanger van de Geschenk Box creëert het Fotoproduct van zijn keuze met behulp van onze software. Hij besteld daarna zijn Fotoproduct zonder te vergeten zijn persoonlijke code in te vullen en valideren om deze zonder kosten te mogen ontvangen. Zijn Fotoproduct wordt vervolgens afgedrukt en opgestuurd binnen de 5 werkdagen.

De begunstigde van de Geschenk Box kan echter het Fotoproduct van zijn keuze (behalve fotoafdrukken) aanmaken. Als het bedrag van zijn bestelling groter is dan het bedrag van de Geschenk Box, zal het voldoende zijn om de extra kosten te betalen op het moment van zijn bestelling (prijzen van het Fotoproduct en de levering). Indien de begunstigde een Fotoproduct bestelt waarvan de waarde lager is dan het gekies bedrag, gaat het resterende bedrag verloren. Het kan niet worden geconbineerd met andere promoties.

 

Algemene voorwaarden


Enkel geldig op www.tictacphoto.com.
De unieke promotiecodes zijn geldig 1 jaar vanaf de datum van aankoop.
De mogelijkheid om de geldigheidsdatum van een Geschenk Box te verlengen indien de vervaldatum minder dan een jaar is overschreden, en dit voor € 5.
Een Geschenk Box waarvan de vervaldatum meer dan een jaar is overschreden, kan niet meer worden omgeruild.
Levering is inbegrepen, binnen de limiet van het bedrag.
Kan niet worden omgewisseld tegen contanten.
Kan niet worden gecombineerd met een promotie.


Lees meer over onze Fotoproducten: